Підвищення ефективності системи управління запасами ТОВ Автомобільний Дом «Соллі-Плюс» - Косюк, Олександр Анатолійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Аналіз існуючої системи поновлення товару на підприємстві дозволлів визначити недоліки які існують на ТОВ Автомобільний Дом «Соллі-Плюс». На основі аналізу літературних джерел розроблені заході які спрямовані на підвищення ефективності функціонування системи управління запасами автозапчастин на підприємстві. Розроблена модель визначення оптимального розміру замовлення з по системі «кратних періодів». Впровадження запропонованої методики дозволить отримати економічний ефект.
Keywords: витрати; запаси; запасні частини; кратні періоди; система управління запасами