Спосіб дистанційного діагностування експлуатаційних властивостей колісних машин - Клец, Дмитро Михайлович; Холодов, Михайло Павлович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Спосіб дистанційного діагностування експлуатаційних властивостей колісних машин реалізують за допомогою мобільного реєстраційно-вимірювального комплексу з елементами вимірювання та пристроїв обробки, передачі та візуалізації інформації. Кутові величини при дослідженні руху колісних машин визначають за допомогою цифрового акселерометра та гіроскопа в одному корпусі, а також проводять дистанційне діагностування експлуатаційних властивостей з використанням бездротової передачі інформації та вебдодатку.