Удосконалення системи доставки продукції ТОВ «Агромол» у Шевченківському районі міста Харкова - Недай, Єлизавета Ігорівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2026)
Розглянуто особливості організації доставки молочної продукції та функціонування холодового ланцюга. Розроблено методику формування раціональних маршрутів доставки, проведено дослідження системи доставки ТОВ «Агромол» та виконано вибір найбільш ефективного рухомого складу. Оцінено ефективність запропонованих рішень і визначено напрями підвищення ефективності транспортного обслуговування.
Keywords: алгоритм Кларка–Райта; ефективність доставки.; логістика; маршрутизація; молочна продукція; раціональний маршрут; рефрижераторний транспорт; система доставки; транспортні витрати; холодовий ланцюг