Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни «Методи планування та обробки результатів експерименту» : для магістрів усіх форм навчання за освітньою програмою «Автомобільний транспорт» - Кривошапов, С. І. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
У методичних вказівках приведені основні підходи до організації самостійної роботи магістрів при вивченні дисципліни «Методи планування та обробки результатів експерименту». Самостійна робота як умова формування пізнавальної активності та самостійності має будуватися на обліку пізнавальних можливостей магістрів, знання повинні відповідати досягнутому рівню розвитку та обов'язково передбачати підвищення рівня розвитку. Методичні вказівки призначені для здобувачів закладів вищої освіти, що здійснюють підготовку фахівців зі спеціальності “Автомобільний транспорт”.
Keywords: математичне моделювання на транспорті; інтенсивність відмов; статистична обробка результатів експерименту; планування експерименту; 629.01