ОБҐРУНТУВАННЯ СКЛАДУ ПОТЕНЦІАЛУ ПІДПРИЄМСТВА - Пипенко, І. С.; Pypenko, I. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2012)
Уточнено склад потенціалу підприємства, елементи якого відокремлюються за системою ознак: залежно від здатності підприємства здійснювати пошук/перерозподіл зусиль використання ресурсів, сфери їх виникнення та застосування.Така класифікація дозволяє співвіднести різновиди потенціалу із близькими за своїм змістом категоріями, а також уникнути розбіжностей при виявленні рівнів узагальнення.
SUBSTANTIATION OF THE STRUCTURE OF THE ENTERPRISE POTENTIAL
Keywords: потенціал; ресурси; зусилля; елементи; види; potential; resources; efforts; elements; kinds; 658.011.12