Результати експериментальних досліджень взаємного впливу тензодатчиків на площинних елементах конструкції дорожньої машини - Коваль, А. О.; Рукавишніков, Ю. В.; Koval, Andrii; Rukavyshnikov, Jurii (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Приведено методику та результати досліджень взаємного впливу тензоперетворювачів на похибки вимірювань динамічних навантажень у просторово розподілених комп’ютеризованих вимірювальних інформаційних системах.
Results of experimental studies of the mutual influence of tenometric sensors on the plane elements of the road machine design
Keywords: аналого-цифровий перетворювач; вимірювальна інформаційна система; динамічне навантаження; тензодатчик; дорожня машина; analog-digital converter; measuring information system; dynamic load; strainer; road machine; 681.518.3; 10.30977/BUL.2219-5548.2021.95.0.156