Вибір хмарного рішення для автоматизації бізнес-комунікацій компанії - Бутін, Микита Дмитрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2026)
Проведено аналіз хмарних рішень для автоматизації бізнес-комунікацій компанії; обґрунтовано критерії вибору хмарних рішень; розроблено загальну постановку задачі вибору хмарних рішень для автоматизації бізнес-комунікацій компанії; розроблено метод вибору хмарних рішень для автоматизації бізнес-комунікацій компанії з використанням методу TOPSIS та методу аналізу ієрархій для визначення ваг критеріїв, наведено приклад використання розробленого методу вибору хмарних рішень для автоматизації бізнес-комунікацій компанії.
Keywords: автоматизація; альтернатива; бізнес-комунікація; експертні методи; критерій; хмарне рішення