Використання сучасних геосинтетичних матеріалів під час реконструкції автомобільної дороги Знаменка – Луганськ – Ізварине на ділянці км 369+000 – км 373+000 - Пилипенко, Андрій Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В дипломній роботі розглянуті: аналіз місцевих умов району реконструкції дороги, обґрунтування термінів виконання робіт; технологія будівництва водопропускної труби, технологія реконструкції земляного полотна, технологія реконструкції шарів дорожнього одягу; калькуляції витрат по кожному виду робіт; порівняння варіантів машинно-дорожніх загонів та вибір оптимального. Також виконані розрахунки техніко-економічних показників, заходи зі зниження витрат при виконанні робіт з реконструкції. Розглянуті питання організації реконструкції дороги, охорони праці та природи, контролю якості робіт.
Keywords: автомобільна дорога; реконструкція; природньо-кліматичні умови; водопропускна труба; земляне полотно; дорожній одяг; технологія та організація будівництва