Технологія та організація ремонту і утримання автомобільної дороги Бориспіль – Дніпро – Запоріжжя на ділянці км 341+000 – км 356+000 - Левицький, Петро Андрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2026)
В роботі проведена оцінка експлуатаційного стану автомобільної дороги та обрані ділянки провадження робіт. Приведені розробки за технологією робіт з зимового утримання, ямкового, поточного та капітального ремонтів
Keywords: Автомобільна дорога; зимове утримання; ямковий ремонт; поточний ремонт; капітальний ремонт; технологія та організація робіт