Управління маркетингом взаємовідносин АТП зі споживачами послуг - Асташов, Артур Русланович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
В дипломній роботі удосконалені теоретичні положення управління маркетингом взаємовідносин АТП зі споживачами послуг. Запропоновано визначення поняття «маркетинг взаємовідносин АТП зі споживачами». Отримала подальший розвиток система управління маркетингом взаємовідносин АТП зі споживачем послуг у вигляді проблемноорієнтованого контуру управління, виділеного в чинній системі. Розроблено методичні основи оцінки рівня взаємовідносин АТП зі споживачами послуг, що на відміну від існуючих, базуються на тривимірній матриці за напрямками ставлення АТП до взаємин зі споживачем, ставлення споживача до взаємин з АТП та перспективою цих взаємовідносин. Розроблено стратегії взаємовідносин за кожною групою споживачів та запропоновано рекомендації щодо підвищення лояльності клієнтів, розроблені різні програми лояльності.
Keywords: маркетинг взаємовідносин; взаємодія; споживачі; програма лояльності