Шабалін, Тимур Дмитрович2023-07-062023-07-062023Шабалін, Т. Д. Розроблення процедури моніторингу та вимірювання на харчовому підприємстві : дипломна робота ... бакалавра : 152 Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка / Шабалін Тимур Дмитрович. – Харків : ХНАДУ, 2023. – 68 с.https://dspace.khadi.kharkov.ua/handle/123456789/14951У дипломній роботі проаналізовані законодавчі та інші нормативно-правові акти і нормативні документи, які стосуються діяльності харчових підприємств щодо організації та проведення необхідних вимірювань. В дипломній роботі розроблена процедура моніторингу та вимірювання на харчовому підприємстві, яка є необхідним елементом системи управління безпечністю харчових продуктів та сприяє забезпеченню якісного моніторингу та вимірювань стану критичних точок контролю на виробництві. Розглянуті питання з охорони праці.ukвимірюванняєдність вимірюваньзасіб вимірювальної технікикритична контрольна точкаметрологіяметрологічні характеристикимоніторингРозроблення процедури моніторингу та вимірювання на харчовому підприємствіBachelor's theses