Комплексна дипломна робота. Капітальний ремонт мостового переходу через р. Стрв’яж в с. Бісковичі на автомобільній дорозі Т-14-15 Монастириська – Самбір – Борислав, Львівська область. Частина 2 - Середа, Анна Сергіївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В роботі розглядається актуальність теми, встановлюються мета, об’єкт та задачі дослідження, розглядається проект мостового переходу через р. Стрв’яж в с. Бісковичі на автомобільній дорозі Т-14-15 Монастириська – Самбір – Борислав, Львівська область, аналізуються прийняті проєктні рішення, проводиться розрахунок елементів. Досліджується світовий досвіт проведення ремонтів, відновлення і утримання старих мостів. Проєктні рішення приймаються у відповідності з даними, які були отримані під час обстеження мосту, що приведено в частині 1 цієї комплексної роботи.
Keywords: відновлення; капітальний ремонт; мостове полотно; опори; опорні частини; підсилення; проєктування мостів; прогонова будова