Технологія та організація робіт з експлуатації автомобільної дороги Т-21-22 Ізюм – Барвінкове на ділянці км 1+000 – км 22+797 - Бова, Костянтин Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Метою виконання кваліфікаційної роботи є підвищення транспортно-експлуатаційного стану автомобільної дороги, розробка технології та організації ремонту та утримання ділянки дороги, що розглядається. У проекті були розроблені питання : - аналізу природно кліматичних умов району; - аналізу експлуатаційного стану автомобільної дороги Т-21-22 на наступній ділянці: км 1+000 – 22+797; - обґрунтування видів та розрахунок об'ємів робіт; - технології та організації виконання робіт з капітального ремонту автомобільної дороги та усунення ямковості; - експлуатаційного утримання ділянки автомобільної дороги; - контроль якості виконання робіт; - охорона праці та навколишнього середовища під час виконання робіт, запланованих на ділянці.
Keywords: транспортно–експлуатаційний стан; аварійні роботи; поточний ремонт; утримання дороги; контроль якості