Двері дерев'яні ламіновані підвищеної міцності - Богдан, Дмитро Іванович; Воропай, Олексій Валерійович; Єгоров, Павло Анатолійович; Карпенко, Володимир Олександрович; Коряк, Олександр Олексійович; Міщенко, Ігор Вікторович; Шарапата, Андрій Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Двері дерев'яні ламіновані підвищеної міцності складаються з дверного полотна, врізного замка та ручки. При цьому у зоні кріплення ручки та врізного замка вони додатково оснащені встановленими з обох боків дверного полотна підсилюючими захисними металевими накладками, а панель ручки та врізний замок закріплюються безпосередньо до системи цих накладок.