Діагностування ДВЗ гібридного автомобіля - Бєліков, Ігор Володимирович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Об'єкт дослідження – процес визначення робочих характеристик функціональних систем силової установки гібридного автомобіля. Мета дослідження – підвищення ефективності використання гібридних автомобілів за рахунок удосконалення методу діагностування витрат енергоносіїв у різних умовах експлуатації. Метод дослідження – схемотехнічне моделювання електричних систем і комплексів транспортних засобів. Предмет дослідження – методи визначення ефективної роботоздатності силової установки гібридного автомобіля на етапі експлуатації. В дипломній роботі проведено аналіз відмов і несправності, які виникають в ГСУ автомобіля, на основі яких зроблений висновок, якщо проводити додаткові діагностичні операції та заміни запчастин не передбачених заводом виробником при технічному обслуговуванні (ТО), зменшиться ймовірність виходу зі строю автомобіля.
Keywords: гібрід; гібрідна силова установка (гсу); технологія; двз; метод; діагностика.