ВДОСКОНАЛЕННЯ АДМІНІСТРАТИВНОГО ЗАКОНОДАВСТВА ЗА ПРАВОПОРУШЕННЯ У СФЕРІ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ БЕЗПЕКИ ДОРОЖНЬОГО РУХУ - Салманова, О. Ю.; Салманова, Е. Ю.; Salmanova, E. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2013)
Розглянуто проблеми правового регулювання адміністративної відповідальності у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху. Розглянуто особливості адміністративних стягнень за порушення правил дорожнього руху, запропоновано шляхи вдосконалення механізму їх реалізації.
СОВЕРШЕНСТВОВАНИЕ АДМИНИСТРАТИВНОГО ЗАКОНОДАТЕЛЬСТВА ЗА ПРАВОНАРУШЕНИЯ В СФЕРЕ ОБЕСПЕЧЕНИЯ БЕЗОПАСНОСТИ ДОРОЖНОГО ДВИЖЕНИЯ
IMPROVEMENT OF ADMINISTRATIVE LAW FOR OFFENSES IN THE FIELD OF ROAD SAFETY
Keywords: правове регулювання; законодавство; адміністративна відповідальність; безпека дорожнього руху; правовое регулирование; законодательство; административная ответственность; безопасность дорожного движения; legal regulation; legislation; administrative responsibility; road safety; 351.743