Вдосконалення логістичних процесів підприємства - Хвіст, Микола Юрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2026)
В роботі визначено роль транспорту, його функції та основні характеристики у розвитку ринку логістичних послуг; досліджено логістичні підходи до вдосконалення транспортної системи; охарактеризовано діяльність транспортного підприємства ТОВ «ВІЗІТ-ТРАНС»; розроблено рекомендації щодо вдосконалення логістичної діяльності ТОВ «ВІЗІТ-ТРАНС»; оцінено економічну ефективність запропонованих рекомендацій ТОВ «ВІЗІТТРАНС». Практична значущість роботи полягає у можливості застосування запропонованих рекомендацій для вдосконалення логістичної діяльності, підвищення ефективності роботи підприємства та зміцнення його конкурентних позицій.
Keywords: транспортна логістика; логістичні процеси; перевезення; управління транспортними потоками; автоматизація логістичних процесів