Базові інструменти просування проектів в є-комерції - Бредіхін, В. М. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2012)
У статті зроблена спроба класифікації інструментів просування бренду в рамках проектів є-коммерції. Як результат виділені основи, що дозволяють підвищити привабливість реалізації проектів розробки традиційних корпоративних сайтів і їх пошук у пошукових системах. Ці можливості особливо актуальні в період економічної кризи, оскільки пропонують більш стабільний результат при менших витратах.
Keywords: бренд; є-комерція; сайт; інтернет; сервіси маркетингу; brand; e-commerce; site; mathematical modeling; marketing services; 004.4(470)