Удосконалення методів діагностування систем запалювання автомобілів - Бенхамді, Айман (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Розглянуто основні показники надійності. Зроблено аналіз конструкції різних систем запалювання, розглянуто декілька методів діагностування. Внесено пропозицію по застосуванню нового методу, який полягає у порівнянні спектрів сигналів, що знімаються з елементів системи запалювання. Це дозволяє підвищити якість та точність діагнозу.
Keywords: СИСТЕМА ЗАПАЛЮВАННЯ; ОСЦИЛОГРАМА; ДІАГНОСТИЧНИЙ ПАРАМЕТР; АЛГОРИТМ; БЛОК-СХЕМА; СПЕКТР СИГНАЛУ