Дослідження методу оцінки невизначеності вимірювань для лінійних інерційних систем - Храмцов, Ігор Олексійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
У дипломній розглядається саме спрощена модель вимірювального каналу тиску, що представляє собою багатоканальну лінійну (вимірювальна лінія) інерційну (датчики) систему. Проміжні результати вимірювання описані невизначеністю вимірювання. Результати представлені у вигляді банку даних відповідно до вимог міжнародних нормативних документів.
Keywords: багатоканальна система; блочно-орієнтовані моделі; датчик тиску; інерційність; лінійність; модель Гаммерштейна; невизначеність вимірювань; постійна часу