СУЧАСНИЙ НАПРЯМ ВИКОРИСТАННЯ ІНФОРМАЦІЙНО-КОМУНІКАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ - Чаговець, В. В.; Чаговець, Л. О.; Чаговец, В. В.; Чаговец, Л. А.; Chahovets, V.; Chahovets, L. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2015)
Розглянуто питання розробки дистанційного курсу з інформатики в середовищі Moodle з використанням сучасних інформаційно-комунікаційних технологій. Курс призначений для підготовки бакалаврів за напрямами «Інженерна механіка» та «Енергомашинобудування». Наведено структуру дистанційного курсу, елементи web-ресурсів, результати апробації.
СОВРЕМЕННОЕ НАПРАВЛЕНИЕ ИСПОЛЬЗОВАНИЯ ИНФОРМАЦИОННО-КОММУНИКАЦИОННЫХ ТЕХНОЛОГИЙ
MODERN TREND OF USING INFORMATION AND COMMUNICATION TECHNOLOGIES
Keywords: інформаційно-комунікаційна технологія; дистанційне навчання; інформатика; дистанційний курс; web-ресурси; информационно-коммуникационная технология; дистанционное обучение; информатика; дистанционный курс; web-ресурсы; information and communication technologies; distance education; Informatics; distance course; web-resources; 37.014.7:378.4