Система для визначення параметрiв руху автотранспортних засобiв при динамiчних (квалiметричних) випробуваннях - Подригало, Михайло Абович; Коробко, Андрiй Iванович; Клец, Дмитро Михайлович; Файст, Валерiй Львович (My University, 2010)
Система для визначення параметрів руху автотранспортних засобів (АТЗ) при динамічних (кваліметричних) випробуваннях, що складається з елементів вимірювання та пристроїв обробки та візуалізації інформації, яка відрізняється тим, що визначення параметрів руху здійснюють одночасно двома датчиками прискорень, причому датчики прискорень вимірюють прискорення АТЗ у повздовжній, поперечній та вертикальній площинах, інформацію про параметри руху АТЗ у цих площинах одержують шляхом математичної обробки без застосування інтегрування сигналів з датчиків прискорень.
Keywords: автотранспортнi засоби, визначення швидкостi