Розробка методики визначення паливної економічності легкового транспортного засобу з зовнішнім зарядом - Хухрянський, Вячеслав Віталійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Мета роботи: підвищення інформативності водіїв стосовно економічності легкового транспортного засобу з зовнішнім зарядом Об’єкт роботи: процес дослідження паливної економічності легкового транспортного засобу з зовнішнім зарядом. Предмет дослідження – гібридні силові установки легкових автомобілів. Задачі дослідження: провести дослідження розвитку гібридних силових установок на транспортних засобах та визначити проблеми екології й паливної економічності, провести класифікація гібридних транспортних засобів та визначити джерела їх живлення, визначити методи оцінки паливної економічності автомобілів, провести дослідження особливостей визначення паливної економічності гібридних транспортних засобів, визначити режими руху легкових гібридних транспортних засобів, сформулювати методику визначення паливної економічності легкового транспортного засобу з зовнішнім зарядом. Також у дипломній роботі розглянути питання охороні праці та сформульовано висновки.
Keywords: паливна економічність; екологічність; економічність; гібридний транспортний засіб; зовнішній заряд; добовий пробіг; режими руху