Мобільна машина з інерційним рушієм - Абрамов, Дмитрій Володимирович; Байцур, Максим В'ячеславович; Клец, Дмитро Михайлович; Побережний, Андрій Анатолійович; Подригало, Михайло Абович; Холодов, Михайло Павлович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Мобільна машина з інерційним рушієм містить колісне шасі, на якому встановлений електродвигун, вал якого кінематично пов'язаний з інерційними масами, що обертаються з рівними, але протилежно спрямованими кутовими швидкостями в площині дороги, встановленими на коромислах, що здійснюють коливальний рух в передній горизонтальній півплощині мобільної машини. При цьому коромисла пов'язані з основним двостороннім кулачком, встановленим на валу електродвигуна.
Keywords: колісне шасі; електродвигун; коливальний рух