Удосконалення процесу перевезень ТОВ "ДАЯР" - Завірюха, Карина Олександрівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
На основі аналізу літературних та Інтернет-джерел розглянуто підходи до організації перевезення побутових відходів. Проведено аналіз існуючих підходів до організації маршрутів перевезення твердих побутових відходів. Наведені теоретичні дослідження проблеми, що розглядається, а саме методика розробки маршрутів перевезень відходів.
Keywords: оптимізація; перевезення; збірний маршрут; тверді побутові відходи; рухомий склад