Дослідження технологій визначення динамічних характеристик датчиків температури. - Пчельник Богдан Андрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В кваліфікаційній роботі бакалавра проведені дослідження технологій визначення динамічних характеристик датчиків температури ехнологічно складних об'єктів, проаналізовано використання методів математичного моделювання, внутрішнього крнтролю та прямого експерименту для визначення постійної часу датчиків температури.
Keywords: датчики температури; динамічні характеристики; вимірювальні канали; online діагностика; похибки вимірювань; перехідні функції; технології