Дослідження сучасних технологій контролю та відновлення кузовних елементів легкових автомобілів - Торохтій, Віталій Леонідович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
В роботі було розглянуте актуальне питання технологій відновлення кузовів легкових автомобілів. А саме технології ремонту кузовів сучасних легкових автомобілів, ремонту пластикових елементів, ремонту алюмінієвого кузова.Розглянуті питання організації й технології кузовного ремонту й ушкоджених у ДТП є актуальними на даний час. Наведена класифікація видів ремонтів кузовних деталей і перекосів кузова, дають розуміння в напрямку наукового дослідження.
Keywords: АВТОМОБІЛЬ; ТЕХНІЧНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ; КУЗОВ; РЕМОНТ; СТАПЕЛЬ; ПЛАСТИК; АЛЮМІНІЙ; ВІДНОВЛЕННЯ; СТЕНД; РИХТУВАННЯ