Удосконалення технології діагностування бензинового ДВЗ - Братенко, Кирил Вячеславович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2026)
Об’єкт дослідження – бензиновий двигун внутрішнього згорання. Мета роботи – удосконалення технології діагностування ДВЗ. Метод дослідження – аналітичний, практичний. Предмет дослідження –система розподіленого впорскування з блоком керування «Январь 7.2». В роботі проведено корегування програми електронного блоку керування двигуном автомобіля для оптимальної роботи двигуна автомобіля на бензині, а також покращення економічно-швидкісних характеристик автомобілю. Результатом роботи є покращення економічно-швидкісних показників транспортного засобу.
Keywords: система керування двигуном; дворежимна програма; автомобіль; вимикання паливного насосу