ОБҐРУНТУВАННЯ СПОЖИВЧОЇ ЦІННОСТІ ПОСЛУГИ ПАСАЖИРСЬКОГО АВТОМОБІЛЬНОГО ТРАНСПОРТУ - Шинкаренко, В. Г.; Легкий, С. А.; Shynkarenko, V.; Legkiy, S. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2012)
Розглянуто існуючі методи визначення споживчої цінності товарів (послуг), встановлено їхні недоліки й переваги. Розроблено метод визначення споживчої цінності послуги пасажирського автомобільного транспорту, що передбачає визначення цінності за допомогою експертного опитування споживачів. Результатом цього методу є вартісні оцінки вкладу кожного параметра послуги.
SUBSTANTIATION OF THE CUSTOMER VALUE OF THE ROAD PASSENGER TRANSPORT SERVICES
Keywords: цінність; споживач; послуга; методика; якість; задоволення; оцінка; шкала; суміщення; value; user; favour; method; quality; pleasure; estimation; scale; combination; 658:656.13.033