Інформаційно-управляюча система головного світла автомобіля на базі хмарних технологій - Гулага, Яна Сергіївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
В роботі розглядається задача розроблення інформаційно-управляючої системи головного світла автомобіля з використанням хмарних технологій на прикладі сучасних мехатронних систем транспортних засобів, що виробляються провідними машинобудівними компаніями.
Keywords: інформаційно-управляюча система; автомобіль; головне світло автомобіля; хмарні технології