Підвищення ефективності автомобільних перевезень дріжджів на маршруті Львів – Одеса - Кобзєв, Віталій Євгенович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Рекомендації по впровадженню: результати дослідження можуть бути використані підприємствами, що займаються автомобільними перевезеннями. Область застосування: автомобільний транспорт.
Keywords: ефективність; логістичний центр; моделювання; партіонні вантажі; пробіг