Підвищення ефективності функціонування логістичної системи ПП «АЛЬБІОН». Частина 1. Удосконалення системи замовлення запасів - Гладков, Нікіта Ільясович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
В результаті аналізу існуючої системи замовлень партій товару визначені недоліки. На основі аналізу літературних і Інтернет джерел розроблені комплекс заходів спрямованих на підвищення системи замовлення запасів ПП «АЛЬБІОН». Запропонований метод визначення постачальника, який забезпечує найменші витрати та максимальну якість. Впровадження запропонованої моделі дозволить отримати економічний ефект у розмірі 179278,03 гривень. Прогнозні припущення щодо розвитку об’єкта дослідження – використання сформованої економіко-математичної моделі для удосконалення логістичної системи торгових підприємств України.
Keywords: витрати; запаси; оптимальний розмір замовлення; прибуток; прогнозування; постачальник; ABC-аналіз