Автоматизована система управління інтелектуальним інтерфейсом будівлі - Лобачков, Олег Русланович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
У дипломному проекті розроблено центральний пульт керування, проаналізована схема електрична принципова, побудована структурна та функціональна схеми пристрою, розроблені алгоритми запиту датчиків, роботи з меню, розроблений протокол обміну даними між ЦПК та пристроями, що підключаються. Також, виконаний розрахунок розмірів плати, ширини друкованих провідників, розрахунок надійності.
Keywords: будівля; протокол обміну даними; інтелектуальний будинок; центральний пульт управління