Створення релевантного контенту за допомогою методів машинного навчання - Пронін, Сергій Вікторович; Циганок, Олексій Петрович; Pronin, Serhiy Viktorovych; Tsyhanok, Oleksiy Petrovych (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
У статті розглядаються інструменти для створення релевантних інформаційних наборів з великих масивів даних для її подальшого використання цільовою аудиторією, проаналізовано інструментарій для побудови систем аналізу даних.
Creating relevant content using machine learning methods
Keywords: машинне навчання; аналіз даних; контент; pandas; machine learning; data analysis; content; scikit-learn; 629.33:681.51; 10.30977/BUL.2219-5548.2023.101.1.14