Розробка інформаційного сервісу пошуку найблищих зарядних станцій для автомобілей - Дикань, Анна Денисівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Об’єкт роботи – інформаційно-комунікативний мобільний додаток для пошуку зарядних станцій для електромобілів. Предмет роботи – процес розробки програмного забезпечення з функціоналом та дизайном інтерфейсу відповідним до технічного завдання. Мета роботи – розробка інформаційного сервісу, який дозволяє відстежувати місцезнаходження користувача та визначати станції підзарядки електромобілів у вказаному користувачем радіусі. В даній роботі було проведено розробку додатку, що буде полегшувати водіям електрокарів доступ до зарядних станцій, та завжди буде показувати місцезнаходження найближчих станцій підзарядки. Розроблений додаток відкритий до масштабування та може бути збагачений новим функціоналом та оновленим дизайном в залежності від потреб кожного користувача, що захоче його встановити. Для функціонування мап було використано Google API, але при потребі постачальника мап можна змінити, що може надати більшої маневренності при налаштуванні АРІ.
Keywords: android; google maps; electrical charging station; power station; google api