Обстеження малого залізобетонного плитного мосту на автодорозі Т-14-01 у Львівській області - Москаленко, Олександр Володимирович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
В роботі розглядається стан малих мостів України, новітні технології з їх обстеження та відновлення при ремонтних роботах. Виконується огляд нормативних документів що використовуються при обстеженні мостів. Розглядається обстеження малого залізобетонного мосту на автодорозі Т-14-01 в Львівській області. Виконується оцінка технічного стану мосту, розрахунок його залишкового ресурсу до та після ремонту. Робляться висновки по результатам обстеження, рекомендації по подальшій експлуатації мосту та проведенню ремонтних робіт з його відновлення.
Keywords: Залишковий ресурс; малий міст; мостове полотно; обстеження; опори; плитні балки; поточний середній ремонт; прогонова будова; технічний стан