Інформаційна технологія для моніторингу та управління транспортними потоками - Білик, Григорій Володимирович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В першому розділі проведено огляд геоінформаційних технологій та аналіз вже існуючих. В другому розділі обрано математичну модель й методи моніторингу та управління транспортними потоками. В третьому розділі розроблено структуру інформаційної технології для моніторингу та управління транспортними потоками. В четвертому розділі представлено практичну реалізацію розробленої технології.
Keywords: інформаційна технологія; транспортний потік; транспорт; управління; моніторинг; технологія