Дослідження експлуатаційних властивостей автомобілів з альтернативними джерелами енергії - Ааширі, Уссама (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У дипломній роботі проаналізовано види альтернативної енергії для автомобілів. Розраховано та порівняно тягово-швидкісні властивості автомобіля на паливних елементах з електромобілем. Досліджено основні експлуатаційні властивості автомобіля на паливних елементах. Досліджені особливості технічного обслуговування автомобілів на паливних елементах.
Keywords: АЛЬТЕРНАТИВНІ ДЖЕРЕЛА; ВОДЕНЬ; ПАЛИВНИЙ ЕЛЕМЕНТ; ДВИГУН; АВТОМОБІЛЬ; ПОРІВНЯННЯ; ЕЛЕКТРОМОБІЛЬ; ЕКСПЛУАТАЦІЙНІ ВЛАСТИВОСТІ