Удосконалення організації дорожнього руху на перехресті просп. Архітектора Альошина – просп. Олександрівський в м. Харків - Бугайов, Віталій Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Метою даної роботи є придбання практичних навичок щодо організації дорожнього руху на перехресті просп. Архітектора Альошина - просп. Олександрівський в місті Харків. Об’єкт дослідження – перехрестя просп. Архітектора Альошина - просп. Олександрівський, яке розташоване в Індустріальному районі міста Харків. Створена імітаційна модель досліджувального перехрестя для симуляції руху транспорту та оцінки його характеристик. Рекомендації з впровадження: розробки можуть бути використані при реконструкції досліджувального прехрестя
Keywords: транспортний потік; транспортні засоби; організація дорожнього руху; інтенсивність транспортного потоку; світлофорне регулювання