Підвищення ефективності використання автобусів КП «ВТК» при перевезенні пасажирів на міських маршрутах - Бородін, Микита Юрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Рекомендації по впровадженню: керівництво КП «ВТК» прийняло до розгляду питання щодо можливості впровадження результатів дослідження в IV кварталі 2024 р. Область застосування: пасажирські підприємства автомобільного транспорту.
Keywords: автобус; міські перевезення; надійність; якість; транспортного обслуговування; витрати; ефективність