Автодорожній шляхопровід через залізницю. Частина 2. Організація будівельного виробництва - Лисенко, Володимир Олегович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2026)
У кваліфікаційній роботі розглянуто організацію будівельного майданчика; організацію геодезичних робіт; представлено розбивку опор шляхопроводу, запропоновано організаціно-технологічні заходи спорудження фундаментів і опор шляхопроводу; запроєктовано організаційно-технологічні заходи монтажу прогонових будов, підходів, армогрунтових стін, мостового полотна, влаштування гумометалевого деформаційного шва.
Keywords: шляхопровід; будівельний майданчик; геодезичні роботи; палі; прогонові будови; мостове полотно; деформаційний шов; армогрунтові стіни; календарний графік