Комп'ютерна технологія оцінки середовища функціонування офісу - Косарєв Микита (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Мета роботи – підвищити ефективність роботи офісу, за рахунок розробки комп'ютерної технології вибору приміщення офісу з урахуванням оцінки середовища функціонування офісу. Об’єктом дослідження є процес створення комп'ютерної технології вибору приміщення офісу з урахуванням оцінки середовища функціонування офісу. Предметом дослідження – модель вибору приміщень офісу з урахуванням оцінки середовища функціонування офісу. Проведений аналіз існуючих принципів побудови офісів, розроблена технологія синтезу офісу, розроблено інформаційно-довідкове забезпечення технології синтезу офісу, вибрані і обґрунтовані методи прийняття рішень в різних умовах визначеності інформації, розроблена модель вибору приміщень, для розміщення структурних підрозділів офісу на початкових етапах проектування.
Keywords: технологія синтезу офісу; комп’ютерна технологія; нечітка інформація; середовище функціонування.