Вакуумний пiдсилювач гальмiвного приводу - Клименко, Валерiй Iванович; Шуклiнов, Сергiй Миколайович; Шепеленко, Ігор Георгійович; Скляров, В'ячеслав Миколайович (My University, 2002)
Вакуумний підсилювач гальмівного приводу, в якому корпусні деталі і деталі сполучення утворюють дві камери, розділені поршнями з діафрагмами на вакуумні і повітряні порожнини, який відрізняється тим, що корпусні і базові деталі виконані уніфікованими для всіх типів вакуумних підсилювачів, а повітряні порожнини сполучені гнучким каналом.
Keywords: автомобiлi, гальмiвнi системи