Дисципліна охорона праці в підготовці фахівця ХНАДУ - Каслин, М. Д.; Попов, В. М.; Богатов, О. І.; Каслин, Н. Д.; Богатов, О. И.; Kaslin, N.; Popov, V; Bogatov, О. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2016)
Розглянути вимоги, що пред'являються до фахівця в його професійній діяльності з питань професійної підготовки при вивченні курсу «Охорона праці»
Дисциплина охрана труда в подготовке специалиста ХНАДУ
Discipline health in training KNAHU
Keywords: інженер; виробництво; безпечна праця; охорона праці; инженер; производство; безопасный труд; охрана труда; engineer; production; safe labour; labour safety; 331.45