Оцінка доцільності впровадження системи каршейрингу у великих містах - Оленчук, Ілля Ігорович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В роботі представлено методику визначення витрат на впровадження каршейрингу у великих містах. Визначено раціональну кількість і склад автомобільного парку та станцій каршейрингової копанії, що впроваджується в новому для даної системи місті.
Keywords: витрати; електромобіль; ефективність; каршейринг; каршейрингові станції; попит