Проект СТО з розробкою кузовної ділянки для ремонту легкових автомобілів - Корнієнко, Олексій Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Об’єкт дослідження – станція технічного обслуговування, зокрема її ділянка, призначена для фарбування легкових автомобілів. Мета проекту – розробка ефективної та сучасної станції технічного обслуговування з акцентом на кузовну ділянку, яка забезпечить високоякісний ремонт та фарбування легкових автомобілів. Методи дослідження – аналіз літературних джерел та нормативної документації, порівняльний аналіз, метод експертних оцінок, моделювання та проектування. В дипломному проекті було проведено технологічний розрахунок СТО і розроблено малярну дільницю для фарбування легкових автомобілів. Виконані дослідження та розрахунки дозволили створити комплексний проект СТО, який включає передове обладнання, ефективні технологічні процеси. Впровадження цього проекту сприятиме підвищенню конкурентоспроможності СТО на ринку, забезпечить високу задоволеність клієнтів та сприятиме розвитку автомобільної галузі в цілому.
Keywords: СТО; ТЕХНІЧНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ; РЕМОНТ; ДІАГНОСТИКА; ФАРБУВАННЯ; ДЕФЕКТ; АВТОМОБІЛЬ; ФАРБУВАЛЬНА КАМЕРА