Проєкт реконструкції ділянки автомобільної дороги загального користування Н-07 Київ – Суми – Юнаківка з км 262+112 до км 266+612 з аналізом умов руху та розробкою заходів з їх покращення - Антонюк, Олександр Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В результаті виконання дипломної роботи: обґрунтовано необхідність розробки проекту реконструкції ділянки автомобільної дороги Н-07 Київ – Суми – Юнаківка з км 262+112 до км 266+612, визначено характеристики ділянки автомобільної дороги Н-07 Київ – Суми – Юнаківка з км 262+112 до км 266+612 та району її розташування, проведено аналіз умов руху на ділянці автомобільної дороги Н-07 Київ – Суми – Юнаківка з км 262+112 до км 266+612, запроектовано повздовжній профіль, розроблено заходи з організації дорожнього руху, запроектовано поперечні профілі земляного полотна та водовідвід з проїзної частини, запроектовано конструкції поширення та підсилення дорожнього одягу, виконано розрахунок міцності зчеплення асфальтобетонних шарів, визначено скорочення частини поточних витрат після виконання реконструкції.
Keywords: одяг; критерій міцності; міцність зчеплення; поздовжній профіль; система автоматизованого проектування