ПРОЦЕС ПРОЕКТУВАННЯ ЛОГІСТИЧНИХ СИСТЕМ - Ананко, І. М.; Ананко, И. Н.; Ananko, I. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2015)
Бурхливий розвиток соціально-економічної сфери, ускладнення інформаційних зв’язків, інтенсивна поява нових технологій та технічних досягнень активізували пошук та впровадження сучасними підприємствами нових, більш гнучких підходів до організації бізнесу. Одним із таких підходів є розробка та впровадження логістичних систем для оптимізації управління потоковими процесами на підприємствах. У статті визначено сутність поняття «проектування логістичної системи», удосконалено методичні основи розробки логістичних систем, керуючись основними принципами теорій діагностики та вирішення логістичних проблем. Практична цінність запропонованого процесу полягає у забезпеченні ефективного координування діяльності підприємства шляхом проектування та впровадження логістичних систем, що сприятимуть своєчасному здійсненню необхідних управлінських процедур, спрямованих на оптимізацію використання ресурсів та скорочення витрат.
ПРОЦЕСС ПРОЕКТИРОВАНИЯ ЛОГИСТИЧЕСКИХ СИСТЕМ
THE PROCESS OF DESIGNING LOGISTICS SYSTEMS
Keywords: логістика; логістична система; проектування; діагностика логістичних проблем; логистика; логистическая система; проектирование; диагностика логистическких проблем; logistics; logistics system; designing; diagnostics of logistics problems; 658:656.13.033