Удосконалення функціонування транспортно-складської системи ТОВ Каскад - Шепелевцев, Богдан Русланович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
В роботі розглянуто теоретичні підходи до організації та функціонування транспортно-складської системи підприємства. Проаналізовано ринок безглютенової продукції. В кваліфікаційній роботі запропоновано методику формування раціональної транспортно-складської системи. Проведено експериментальні дослідження визначення раціональної транспортно-складської системи ТОВ Каскад.
Keywords: витрати; вантаж; доставка; склад; складське господарство; транспорт; транспортно-складська система