Технологія та організація ремонту і утримання автомобільної дороги Т1705 на ділянці Охтирка – Велика Писарівка у Сумській області - Деркачевський, Дмитро Едуардович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є розробка технології та організації ремонту та утримання ділянки автомобільної дороги. У кваліфікаційній роботі були розроблені питання : – аналізу природно-кліматичних умов району експлуатації; – аналізу експлуатаційного стану ділянки автомобільної дороги; – обґрунтування видів та розрахунок об'ємів робіт; – експлуатаційного утримання ділянки автомобільної дороги; – негативного впливу тріщиноутворення на транспортно-експлуатаційний стан дороги; – технології та організації виконання робіт з поточного, капітального ремонтів автомобільної дороги та аварійних робіт; – контролю якості виконання робіт; – охорони праці та навколишнього середовища.
Keywords: транспортно–експлуатаційний стан; аварійні роботи; капітальний ремонт; поточний ремонт; утримання дороги; контроль якості